Οι Καλύτερες Υπηρεσίες VPN για Mac

Περιηγηθείτε ελεύθερα στα δίκτυα διακομιστών σε όλο τον κόσμο, σε οποιαδήποτε συσκευή, απολαμβάνοντας ασφάλεια, ιδιωτικότητα και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά. Μείνετε μακριά από χάκερ, καταγραφείς και άλλους απατεώνες του Διαδικτύου - Όλοι οι πάροχοι παρακάτω προσφέρουν πρόσβαση VPN σε Mac και άλλες συσκευές σε μια και μόνο συνδρομή. Αγοράστε τώρα με τεράστιες εκπτώσεις έως και μείον 85% ή χρησιμοποιήστε την δωρεάν δοκιμή των 30 ημερών!

Αποποίηση Ευθυνών Διαφήμισης

προϊόν της χρονιάς 2024
Κέρδισε 85%
up1
TotalVPN
TotalVPN
 • Εξαιρετική Προσφορά: VPN + Antivirus + Προστασία Διαφημίσεων
 • Βαθμολογία 5* «Εξαιρετικό» στο Trustpilot
 • Κρυπτογραφεί την περιήγηση & κρατάει ασφαλείς τις προσωπικές πληροφορίες
 • 50+ εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές
9,8
Το καλύτερο για Mac
10,60 €
Από 1,59 €
Επίσκεψη Ιστότοπου
2
CyberGhost VPN
CyberGhost VPN
 • 7400+ διακομιστές σε 91 χώρες!
 • Προστασία WiFi, κλοπής ταυτότητας και παραβίασης δεδομένων
 • Αδιάκοπη, υψηλής ταχύτητας περιήγηση, μηδενική καταγραφή ιστορικού
 • Δοκιμάστε δωρεάν για 45-ημέρες
9,5
Εξαιρετικό
11,94 €
Από 2,03 €
Επίσκεψη Ιστότοπου
up3
Private Internet Access
Private Internet Access
 • Δοκιμάστε το χωρίς ρίσκο με Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 ημερών
 • Αυστηρή Πολιτική Κατά Της Καταγραφής Αρχείων Ιστορικού & 100% Ανοιχτού Κώδικα
 • Πολύ χαμηλές καθυστερήσεις, διακομιστές υψηλής απόδοσης
 • Στρατιωτικού τύπου κρυπτογράφηση 256-bit AES
9,3
Πολύ Καλό
10,88 €
Από 1,85 €
Επίσκεψη Ιστότοπου
4
ExpressVPN
ExpressVPN
 • Γρήγορο & Ασφαλές
 • Αποκτήστε 3 επιπλέον μήνες δωρεάν
 • Υποστήριξη πελατών μέσω chat 24/7
 • Διαθέτει εύκολες σε χρήση εφαρμογές για τις περισσότερες συσκευές
8,8
Πολύ Καλό
12,31 €
Από 6,28 €
Επίσκεψη Ιστότοπου

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ένα VPN ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, αποτελεί μια ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση στο δημόσιο διαδίκτυο.
Ένα δίκτυο VPN λειτουργεί με πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, προκειμένου να αποκρύψει όλη την κίνηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιείται μέσω ενός κρυπτογραφημένο τούνελ - ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο - μεταξύ του υπολογιστή σας και ενός απομακρυσμένου διακομιστή VPN. Αυτή η διαδικασία ασφάλιση τα δεδομένα σας, αποτρέποντας τρίτους από το να τα υποκλέψουν.

Χωρίς VPN, όλη η κίνηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιείται είναι πιθανότατα εκτεθειμένη στο δίκτυό σας. Γι’ αυτόν τον λόγο οι συνδέσεις VPN ενισχύουν την ιδιωτικότητα και την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο.
Ως ανεξάρτητος ιστότοπος παρουσιάσεων, δοκιμάσαμε δεκάδες VPN όσον αφορά την ταχύτητα, τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, τα δίκτυα των διακομιστών κλπ. Για έναν μέσο καταναλωτή, ορίστε τι πρέπει να αναζητάτε όταν επιλέγετε το καλύτερο VPN για τις ανάγκες σας:

Ασφάλεια: Ορισμένες πολύ σημαντικές λειτουργίες περιλαμβάνουν στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση, ενσωματωμένο διακόπτη τερματισμού, προστασία διαρροής DNS και IP, προώθηση μυστικότητας, παρακολούθηση παραβίασης δεδομένων και δυνατότητα ασφαλούς περιήγησης.

Ιδιωτικότητα: Μελετήστε την πολιτική καταγραφών του VPN και τις γεωγραφικές τοποθεσίες. Επιλέξτε πάντα κάποιο VPN με καλή φήμη και διάφανη πολιτική μηδενικών καταγραφών αρχείων ιστορικού. Αποφύγετε εντελώς τα VPN που βρίσκονται σε χώρες με ιστορικό στην παραβίαση της ιδιωτικότητας των χρηστών.

Ταχύτητα και αξιοπιστία: Αναζητήστε VPN που προσφέρουν ανεμπόδιστη περιήγηση υψηλής ταχύτητας και απεριόριστο όγκο δεδομένων.

Ταυτόχρονη σύνδεση συσκευών: Αναζητήστε υπηρεσίες VPN που προσφέρουν πολλαπλές συνδέσεις συσκευών. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να προστατέψετε όλες τις συσκευές σας το νοικοκυριό με μία και μόνο συνδρομή VPN.

Συμβατότητα συσκευών: Τα περισσότερα VPN διαθέτουν εφαρμογές για μεγάλες πλατφόρμες, όπως Windows, macOS, Android και iOS. Εάν διαθέτετε πολλαπλές πλατφόρμες στο σπίτι, αναζητήστε κάποιο VPN με μεγαλύτερη κάλυψη σχεδόν οποιασδήποτε συσκευής: από προρυθμισμένα routers μέχρι κονσόλες παιχνιδιών. Ορισμένα VPN προσφέρουν, επίσης, επεκτάσεις φυλλομετρητών για Chrome, Firefox, Safari ή Edge.

Δίκτυο διακομιστών: Γενικά, όσο πιο κοντά βρίσκεστε σε έναν διακομιστή, τόσο πιο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας. Τα VPN, όπως το Cyberghost και το PIA διαθέτουν χιλιάδες διακομιστές κατανεμημένους ομοιόμορφα σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα θα υπάρχει κάποιος διακομιστής εκεί κοντά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Σημαίνει, επίσης, λιγότερη συμφόρηση σε κάθε διακομιστή και συνεπώς μεγαλύτερη ταχύτητα.

Αποποίηση ευθυνών

Ο ιστότοπος αυτός παρέχει δωρεάν πηγές διαδικτυακά. Ελπίζουμε να προσφέρουμε χρήσιμο περιεχόμενο και λειτουργίες συγκρίσεων στους επισκέπτες μας. Κερδίζουμε ζχρήματα από τις υπηρεσίες VPN που αναφέρονται στον ιστότοπο αυτόν, κάτι το οποίο επηρεάζει την τοποθέτηση και τη σειρά με την οποία η εταιρείες (και/ή τα προϊόντα τους) παρουσιάζονται, καθώς και τη βαθμολόγηση της κάθε αξιολόγησης. Οι λίστες των VPN στη σελίδα αυτή ΔΕΝ συνεπάγονται την αποδοχή μας. Δεν παρουσιάζουμε όλες τις υπηρεσίες VPN της αγοράς. Εκτός από όσα ορίζονται ρητά στους Όρους Χρήσης μας, όλες οι δηλώσεις και οι εγγυήσεις σχετικά με τις πληροφορίες οι οποίες παρουσιάζονται στη σελίδα αυτή συνοδεύονται από την αποποίηση ευθυνών μας. Οι πληροφορίες και οι τιμές που υπάρχουν στον ιστότοπο αυτόν υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή.

 
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ:X