Αποποίηση Ευθυνών Διαφήμισης

Παρουσίαση TotalVPN

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ: Το TotalVPN είναι μια αξιόπιστη και φιλική προς τον χρήστη υπηρεσία VPN η οποία έχει σαν προτεραιότητά την ασφάλεια και το απόρρητο. Με ένα ισχυρό δίκτυο διακομιστών που εκτείνεται σε 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένων βασικών τοποθεσιών, όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, εγγυάται γρήγορες και απροβλημάτιστες συνδέσεις για τους χρήστες ανά τον κόσμο. Το TotalVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα VPN, παρέχοντας κορυφαία προστασία δεδομένων. Η πολιτική μη τήρησης αρχείων καταγραφής εγγυάται την ανωνυμία των χρηστών, ενώ λειτουργίες όπως τα Kill Switch και DNS Leak Protection προσφέρουν επιπλέον επίπεδα ασφαλείας. Με υψηλά επίπεδα συμβατότητας για διάφορες συσκευές και πλατφόρμες, το TotalVPN προσφέρει ταχύτητες από τις πιο γρήγορες που έχουμε δει. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη βραβευμένη προστασία antivirus πραγματικού χρόνου, όπως επίσης και τη λειτουργία μπλοκαρίσματος διαφημίσεων. Σε αυτή την αξιολόγηση, θα δείτε για ποιο λόγο το TotalVPN είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα διαδικτυακής ασφάλειας σε μια προσιτή τιμή!
👍 Πλεονεκτήματα:
 • Ισχυρή Ασφάλεια: Το TotalVPN προσφέρει προηγμένα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, διαβεβαιώνοντας έτσι πως οι διαδικτυακές δραστηριότητες και τα ευαίσθητα δεδομένα σας θα είναι καλά προστατευμένα.
 • Ανώνυμη Περιήγηση: Με το TotalVPN, μπορείτε να περιηγείστε ανώνυμα στο διαδίκτυο, κρατώντας την ταυτότητα και την τοποθεσία σας κρυφή από αδιάκριτα βλέμματα.
 • Υποστήριξη Πολλαπλών Συσκευών: Η υπηρεσία VPN είναι συμβατή με διάφορες συσκευές, επιτρέποντας την προστασία όλων των συσκευών σας.
 • Απόδοση Υψηλών Ταχυτήτων: Το TotalVPN υποστηρίζει γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, διαβεβαιώνοντας έτσι την ομαλή εμπειρία streaming και τις λήψεις αρχείων.
👎 Μειονεκτήματα:
 • Χωρίς Δωρεάν Πλάνο: Αντίθετα με άλλες υπηρεσίες VPN, το TotalVPN δεν προσφέρει κάποιο δωρεάν πλάνο, κάτι το οποίο θα μπορούσε να ήταν ένα μεγάλο μειονέκτημα για χρήστες που ψάχνουν δωρεάν λύσεις.
 • Πιθανές Μειώσεις Ταχύτητας: Αν και το TotalVPN προσφέρει γενικά καλές ταχύτητες, μερικοί χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν μειώσεις ταχύτητας κατά τη σύνδεσή τους σε συγκεκριμένους διακομιστές.
Λειτουργίες Ασφαλείας και Απορρήτου

Η αφοσίωση του TotalVPN στο απόρρητο είναι εμφανής μέσω της ολοκληρωμένης γκάμας λειτουργιών που είναι σχεδιασμένες για την προστασία των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων. Καθώς οι απειλές στον κυβερνοχώρο συνεχίζουν να εξελίσσονται, η διασφάλιση ενός ασφαλούς ψηφιακού περιβάλλοντος δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντική. Σε αυτή την ενότητα θα εξετάσουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και διατήρησης απορρήτου που προσφέρει το TotalVPN, τα οποία το κάνουν μια αξιόπιστη λύση για τη διασφάλιση των ευαίσθητων πληροφοριών σας.

 • Κρυπτογράφηση και Πρωτόκολλα: Βασικός πυλώνας της ασφάλειας που παρέχει το TotalVPN είναι η ισχυρή κρυπτογράφηση. Το TotalVPN χρησιμοποιεί στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία είναι το κορυφαίο βιομηχανικό πρότυπο που εμπιστεύονται κυβερνήσεις, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ειδικοί στον τομέα της ασφάλειας. Η κρυπτογράφηση αυτή μπορεί να εγγυηθεί πως όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ της συσκευής σας και του VPN διακομιστή είναι μη αναγνώσιμα και ασφαλή, προστατεύοντάς τα έτσι από χάκερ και παρεμβατικές ενέργειες.

  Σε συνδυασμό με την κρυπτογράφησή του, το TotalVPN υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα VPN, όπως τα OpenVPN, PPTP, L2TP/IPSec και IkeV2. Το OpenVPN, που είναι γνωστό για την ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και ασφάλειας, είναι το προτεινόμενο πρότυπο για χρήστες που θέλουν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας. Το PPTP, αν και δεν είναι τόσο ασφαλές όσο το OpenVPN, προσφέρει πολύ γρήγορες ταχύτητες και είναι ιδανικό για δραστηριότητες που έχουν βασική προτεραιότητα την ταχύτητα έναντι της ασφάλειας.

 • Πολιτική Μη Τήρησης Αρχείων Καταγραφής: Το TotalVPN εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική μη τήρησης αρχείων καταγραφής, κάτι που σημαίνει πως δεν τηρεί δεδομένα χρηστών και αρχεία καταγραφής. Αυτή η πολιτική διαβεβαιώνει πως οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες, το ιστορικό περιήγησης και οι χρονικές σημάνσεις της σύνδεσή σας δεν καταγράφονται, διατηρώντας έτσι το απόρρητο και την ανωνυμία σας. Με το TotalVPN, μπορείτε να περιηγείστε στο διαδίκτυο με ηρεμία, γνωρίζοντας πως τα δεδομένα σας δεν θα καταγραφούν και δεν θα διαμοιραστούν με τρίτους.

 • Λειτουργία Kill Switch: Μια πολύ βασική λειτουργία που προσφέρει το TotalVPN είναι η λειτουργία Kill Switch. Σε περίπτωση που η σύνδεση στο VPN διακοπεί απροσδόκητα, η λειτουργία Kill Switch αποκόπτει κατευθείαν τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, αποτρέποντας έτσι διαρροές και έκθεση δεδομένων στον ISP και σε άλλα τρίτα μέλη. Αυτό διαβεβαιώνει πως οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν ιδιωτικές και ασφαλείς, ακόμα και σε περίπτωση σύντομων διακοπών της VPN σύνδεσης.

 • Προστασία Διαρροής DNS: Η Προστασία Διαρροής DNS του TotalVPN προστατεύει τα DNS αιτήματά σας και τα μεταφέρει με ασφάλεια μέσω της VPN σήραγγας, ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες στον ISP ή σε άλλους DNS διακομιστές. Αυτή η λειτουργία αποτρέπει τυχόν ευπάθειες, οι οποίες θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την πραγματική διεύθυνση IP και την τοποθεσία σας, παρέχοντας έτσι ένα εγγυημένο επίπεδο απορρήτου.

 • Ασφάλεια Δημόσιων Wi-Fi: Τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi είναι γνωστό πως παρέχουν ελλιπή ασφάλεια, κάνοντας του χρήστες ευάλωτους σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Η υπηρεσία του TotalVPN κρυπτογραφεί τη διαδικτυακή σας κίνηση όσο είστε συνδεδεμένοι σε δημόσια Wi-Fi, προστατεύοντας έτσι τα δεδομένα σας από τους χάκερ που παραμονεύουν στα δίκτυα αυτά. Με το TotalVPN, μπορείτε να συνδεθείτε με ασφάλεια σε οποιοδήποτε δημόσιο δίκτυο, χωρίς να ανησυχείτε για την έκθεση του απορρήτου ή των προσωπικών σας δεδομένων.

  Δίκτυο Διακομιστών

  Το δίκτυο διακομιστών του TotalVPN αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εξαιρετικής υπηρεσίας VPN και παρέχει στους χρήστες μια αξιόπιστη και ασφαλή διαδικτυακή εμπειρία. Με κατανεμημένους πάνω από 50 διακομιστές σε περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία, η Νότια Αμερική και η Ωκεανία, το TotalVPN εγγυάται την άψογη πρόσβαση σε όλο το παγκόσμιο περιεχόμενο σε συνδυασμό με βελτιωμένη ασφάλεια. Η στρατηγική επιλογή των τοποθεσιών των διακομιστών σας επιτρέπει να συνδέεστε πάντα σε τοπικούς διακομιστές για να ελαχιστοποιείτε την καθυστέρηση μεταφοράς (latency) και για να έχετε τις καλύτερες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ως μια πιο ομαλή εμπειρία περιήγησης, αναπαραγωγή βίντεο χωρίς διακοπές και γρηγορότερες λήψεις παγκοσμίως. Επιπρόσθετα, το TotalVPN διευρύνει και ενημερώνει τακτικά το δίκτυο διακομιστών του για να προσφέρει τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία χρήσης. Αυτή η δέσμευση στη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της προσβασιμότητας αναδεικνύει τη δέσμευσή του στο να παρέχει μια κορυφαία υπηρεσία VPN στους πελάτες του.

  Ταχύτητα και Αξιοπιστία

  Η ταχύτητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας επιλογής υπηρεσίας για τους χρήστες VPN, καθώς επηρεάζει άμεσα την περιήγηση στο διαδίκτυο, τη χρήση παιχνιδιών και τις λήψεις. Όπως αναφέρθηκε και στην προηγούμενη ενότητα, το TotalVPN διαθέτει ένα καλά κατανεμημένο δίκτυο διακομιστών. Αν και μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο αυτό που παρέχουν άλλα VPN, δεν υπάρχουν προβλήματα συμφόρησης χρηστών.

  Οι διακομιστές του TotalVPN έχουν πολύ καλή φήμη σχετικά με την αξιοπιστία και τη σταθερότητά τους, προσφέροντας αδιάκοπη πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς απότομες διακοπές. Η εταιρεία έχει επενδύσει στη δημιουργία ισχυρών υποδομών, διαβεβαιώνοντας έτσι πως μπορείτε να βασιστείτε στην υπηρεσία αυτή για προστασία χωρίς διακοπές, ασχέτως της ώρας ή της ημέρας που τη χρησιμοποιείτε. Οπότε, εάν θέλετε να παίξετε με τους φίλους σας κάποιους αγώνες Ragnarok, καθώς το ταίρι σας κάνει μια διαδικτυακή συνάντηση στο Zoom ή όσο τα παιδιά σας κάνουν streaming του Grizzy and Lemmings, τότε το TotalVPN είναι η καλύτερη επιλογή σας. Κατά τις δοκιμές μας, οι ταχύτητες λήψης του TotalVPN ήταν εξίσου γρήγορες με άλλα κορυφαία VPN, όπως τα ExpressVPN και Private Internet Access, πετυχαίνοντας ταχύτητες μέχρι και 110Mbps. Συνολικά, το TotalVPN παρέχει μια καλή ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και αξιοπιστίας, παρέχοντας έτσι μια ομαλή και αξιόπιστη διαδικτυακή εμπειρία.

  Συμβατές Πλατφόρμες και Συσκευές

  Το TotalVPN είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι ευέλικτο και φιλικό προς τον χρήστη, υποστηρίζοντας αρκετές πλατφόρμες για να εξυπηρετήσουν τις ποικίλες προτιμήσεις των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες του TotalVPN στις ακόλουθες πλατφόρμες:

 • Windows: Το TotalVPN παρέχει μια αποκλειστική εφαρμογή για τους χρήστες Windows, επιτρέποντας την αδιάκοπη προστασία σε υπολογιστές και λάπτοπ που κάνουν χρήση των Windows 7, 8 και 10.

 • macOS: Οι χρήστες Mac μπορούν να απολαύσουν την ασφάλεια που παρέχει το TotalVPN χρησιμοποιώντας την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για συσκευές macOS, πετυχαίνοντας έτσι μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης.

 • Android: Οι χρήστες κινητών και tablet Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή του TotalVPN για να προστατεύσουν τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες όσο είναι εν κινήσει.

 • iOS: Οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν και αυτοί να χρησιμοποιήσουν μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή του TotalVPN που είναι συμβατή με συσκευές iOS, ώστε να προστατεύσουν τα ευαίσθητα δεδομένα τους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

 • Linux: Για όσους προτιμούν τα συστήματα Linux, το TotalVPN προσφέρει οδηγούς για χειροκίνητη εγκατάσταση, επιτρέποντας έτσι την άψογη ενσωμάτωση της υπηρεσίας στις συσκευές τους.

 • Δρομολογητές: Αν και δεν υποστηρίζεται επισήμως από όλους τους δρομολογητές, το TotalVPN προσφέρει οδηγίες εγκατάστασης για συγκεκριμένα μοντέλα δρομολογητών, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να προστατεύουν ολόκληρο το οικιακό τους δίκτυο.

  Η συμβατότητα του TotalVPN προστατεύει διάφορες συσκευές, διαβεβαιώνοντας έτσι την πλήρη προστασία όλων των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων:

 • Υπολογιστές και Λάπτοπ: Το TotalVPN προστατεύει υπολογιστές και λάπτοπ με διάφορα λειτουργικά συστήματα, παρέχοντας μια αδιάκοπη και ασφαλή διαδικτυακή εμπειρία.

 • Κινητά: Με αποκλειστικές εφαρμογές για συσκευές Android και iOS, το TotalVPN διαβεβαιώνει πως το κινητό σας θα είναι ασφαλές από πιθανές απειλές.

 • Tablet: Είτε χρησιμοποιείτε iPad είτε Android tablet, το TotalVPN σας επιτρέπει να περιηγείστε στο διαδίκτυο με πλήρη ηρεμία.

 • Smart TV: Η συμβατότητα του TotalVPN με τους δρομολογητές κάνει δυνατή την προστασία των Smart TV και των υπόλοιπων συνδεδεμένων συσκευών σας, προστατεύοντας έτσι τις δραστηριότητες παρακολούθησης βίντεο και τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

 • Κονσόλες Παιχνιδιών: Προστατεύοντας τον δρομολογητή σας, η προστασία του TotalVPN επεκτείνεται αυτόματα και στις κονσόλες παιχνιδιών σας, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στα παιχνίδια σας.

  Η δέσμευση του TotalVPN στη συμβατότητα για πολλαπλές συσκευές και πλατφόρμες, διαβεβαιώνει πως οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν απροβλημάτιστα τη χρήση του VPN στις ψηφιακές τους ζωές. Είτε εάν περιηγείστε στο διαδίκτυο, είτε εάν παρακολουθείτε βίντεο, είτε εάν παίζετε παιχνίδια, η προστασία του TotalVPN είναι άμεσα προσβάσιμη, προσφέροντας ψυχική ηρεμία σε έναν όλο και πιο διασυνδεδεμένο κόσμο.

  Τιμολόγηση

  Το TotalVPN προσφέρει μια φανταστική προσφορά με την εντυπωσιακή έκπτωση της τάξης του 85% στο TotalAV Internet Security 2023, με τελική τιμή τα $1.59 κάθε μήνα. Έναντι αυτού του μικρού αντίτιμου, θα έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο λειτουργιών με προστασία antivirus σε πραγματικό χρόνο, VPN για ασφαλή περιήγηση και συνεχή προστασία συσκευών. Το επιπρόσθετο προνόμιο της εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εξυπηρετεί τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία χωρίς κανένα ρίσκο. Με δυνατότητα ταυτόχρονης προστασίας μέχρι και 5 συσκευών σε πραγματικό χρόνο και με τη λειτουργία Total Adblock για το μπλοκάρισμα των ανεπιθύμητων ιστότοπων, η τιμολόγηση του TotalVPN προσφέρει μια εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και το κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους θέλουν να έχουν ισχυρή διαδικτυακή προστασία.

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Η εξυπηρέτηση πελατών του TotalVPN είναι εξαιρετική. Η ομάδα υποστήριξης είναι αποκρίσιμη και βοηθητική, πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει να λύσετε το κάθε σας πρόβλημα μέσω διάφορων καναλιών υποστήριξης, όπως email και ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ολοκληρωμένο κέντρο υποστήριξης που υπάρχει στην ιστοσελίδα, το οποίο παρέχει πολύ χρήσιμες πηγές, όπως άρθρα και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βρείτε μόνοι σας λύσεις σε συνήθη προβλήματα. Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε άλλη δυσκολία, το σύστημα αιτημάτων διαβεβαιώνει την αποτελεσματική διαχείριση των αιτημάτων σας. Θα έχετε επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην ικανοποίηση των πελατών της. Συνολικά, η εξυπηρέτηση πελατών του TotalVPN είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι αξιόπιστη και φιλική προς τον χρήστη, διαβεβαιώνοντας έτσι μια καλή εμπειρία κατά τη χρήση της υπηρεσίας.
 •  
  ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ:X