Σχετικά με Τον Ιστότοπο Αυτόν - Πως Δοκιμάζουμε Το Λογισμικό VPN

Η τοπική σας καφετέρια αποτελεί το ιδανικό μέρος για παρέα με φίλους, για κάποιο συμπλήρωμα στη δουλειά ή για να σκεφτείτε ιδέες για κάποια νέα startup επιχείρηση. Πόσοι είναι αυτοί, ωστόσο, που δεν γνωρίζουν πως αποτελεί επίσης το ιδανικό μέρος για κυβερνοεγκληματίες που επιδιώκουν να κλέψουν οποιαδήποτε πληροφορία στέλνετε και λαμβάνετε από το Διαδίκτυο; Ενώ εσείς πίνετε αυτόν τον εκπληκτικό καφέ, ένας χάκερ επίσης με τη σειρά του πίνει ένα σφηνάκι στην υγεία σας, έχοντας τα δεδομένα σας - πληροφορίες πιστωτικών καρτών, διαπιστευτήρια συνδέσεων, ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης, σημαντικά email κλπ.

Εάν είστε κάποιος από αυτούς που έχουν τις καφετέριες ως δεύτερο σπίτι ή γραφείο, τότε η χρήση ενός VPN αποτελεί μονόδρομο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν περιορίζονται μόνο στην ασφάλεια των δημόσιων δικτύων WiFi. Μπλοκάρει καταγραφείς online δραστηριότητας και ουσιαστικά σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα στον παγκόσμιο ιστό.

Εν συντομία, πρόκειται για κάτι απολύτως απαραίτητο για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί συνεχώς στο Διαδίκτυο, δηλαδή στην ουσία για όλους μας. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα VPN ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι η επιλογή του καλύτερου από αυτά μπορεί να αποτελεί μία πρόκληση. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές για όσους δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα για την κρυπτογράφηση, τα Πρωτόκολλα κλπ. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δοκιμάσαμε ενδελεχώς και σας παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή VPN, ώστε να είστε σε θέση να επιλέξετε το καλύτερο πού υπάρχει.

Τι ακριβώς αναζητήσαμε, λοιπόν; Ορίστε ορισμένοι παράγοντες που επηρέασαν τη λίστα με τα κορυφαία VPN για το 2024 που δημιουργήσαμε.

Χαρακτηριστικά Ασφάλειας: Τουλάχιστον, θα πρέπει να λειτουργεί με κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου AES-256 bit, προκειμένου να ασφαλίζει την κίνηση σας στο διαδίκτυο. Αναζητήσαμε επίσης VPN που προσφέρουν μία ποικιλία από πρωτόκολλα για διαφορετικές ανάγκες ταχύτητας και ασφάλειας - L2TP/IPSec, SSTP, PPTP, OpenVPN και WireGuard.

Πολιτικές και Πρακτικές Ιδιωτικού Απορρήτου: Κανείς δεν διαβάζει τα λεπτά γράμματα, κάτι που αποτελεί πολύ μεγάλο λάθος όταν επιλέγει κάνεις να εμπιστευτεί τις προσωπικές του πληροφορίες σε κάποιον. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αφιερώσαμε αρκετό χρόνο προκειμένου να διαβάσουμε την πολιτική ιδιωτικού απορρήτου του κάθε παρόχου. Τα προϊόντα VPN στις σελίδες μας διαθέτουν αυστηρή πολιτική κατά των καταγραφών, δεν έχουν ιστορικό παραβιάσεων δεδομένων ή αθέμιτου μάρκετινγκ και αμφίβολης ιδιοκτησίας.

Ταχύτητα: Δοκιμάσαμε το κάθε VPN και φροντίσαμε να είναι αρκετά γρήγορο, για απρόσκοπτη περιήγηση στον παγκόσμιο ιστό. Για όσους ασχολούνται με το gaming και για όσους ανεβάζουν και κατεβάζουν αρχεία, πραγματοποιούν βίντεο συσκέψεις, αλλά και για απαιτητικές σε ταχύτητα online δραστηριότητες.

Τοποθεσίες Διακομιστών: Πόσοι διακομιστές υπάρχουν; Πού βρίσκονται γεωγραφικά οι διακομιστές; Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές, επειδή ένα εκτεταμένο δίκτυο διακομιστών σημαίνει λιγότερη συμφόρηση και μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, συνεπώς και γρηγορότερες ταχύτητες.

Ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών που επιτρέπονται: Πόσες συσκευές μπορείτε να προστατεύσετε με μία και μόνο συνδρομή; Τα περισσότερα VPN σας αφήνουν να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Ορισμένες από τις κορυφαίες επιλογές μας προσφέρουν απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.

Λειτουργικότητα σε όλες τις πλατφόρμες: Θα δουλέψει σε έναν υπολογιστή desktop, σε laptop, σε κινητό τηλέφωνο και σε τάμπλετ; Είναι συμβατό με μεγάλες πλατφόρμες, όπως είναι Windows, Mac, Android και iOS; Υποστηρίζει άλλες συσκευές, όπως κονσόλες παιχνιδιών και routers; Υπολογίζουμε, επίσης, παράγοντες όπως είναι η ευκολία χρήσης, η φιλικότητα της διεπαφής και οι οδηγοί εγκατάστασης.
 
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ:X