Αποποίηση Ευθυνών Διαφήμισης

Παρουσίαση CyberGhost VPN

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ: Για ένα VPN, η τδιατήρηση της ιδιωτικότητάς σας στον παγκόσμιο ιστό είναι κάτι το σημαντικό. Με στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση, διακόπτη τερματισμού, πολιτική κατά της καταγραφής ιστορικού και την δυνατότητα να επιλέξετε το πρωτόκολλο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, το Cyberghost δεν φαίνεται να έχει κάποια έλλειψη στον τομέα της ιδιωτικότητας. Πέραν αυτού, έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικούς διακομιστές και σε αξιόλογες ταχύτητες με ένα δίκτυο 7100+ διακομιστών σε 91 χώρες. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πως συγκρίνεται το Cyberghost με τα μεγάλα ονόματα στην αγορτά των VPN.
👍 Πλεονεκτήματα:
 • Έδρα στη Ρουμανία, που δεν αποτελεί μέλος κάποιας συμμαχίας κρατικής παρακολούθησης
 • Επιτρέπει split-tunneling σε Windows και Android
 • Υπ[οστηρίζει τέσσερα διαφορετικά πρωτόκολλα: OpenVPN, iKEv2, L2TP/IPsec και PPTP
 • Πάρα πολλοί διακομιστές για να επιλέξετε
 • Γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις
 • Προσφέρει προστασία WiFi, κλοπής ταυτότητας και ειδοποιήσεις παραβίασης δεδομένων
 • Περιλαβάνει λειτουργία μπλοκαρίσματος διαφημίσεων
 • Φιλική προς τον χρήστη και αισθητικά όμορφη διεπαφή
 • Γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45-ημερών
 • 24/7 live chat και υποστήριξη μέσω email σε αρκετές γλώσσες
👎 Μειονεκτήματα:
 • Περιορισμένες επιλογές πληρωμής
 • Δεν ελέγχετε από τρίτα μέρη
Χαρακτηριστικά Ασφαλείας και Ιδιωτικότητας

Το Cyberghost έχει την έδρα του στη Ρουμανία, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε Μήπως τα δεδομένα σας περάσουν στην κυβέρνηση. δεν αποτελεί μέλος κάποιος Συμμαχίας κοινοποιήσεις δεδομένων ή παρακολούθησης και διαθέτει μία πολύ αυστηρή πολιτική κατά των καταγραφών ιστορικού. Ο αυτόματος διακόπτης τερματισμού εξασφαλίζει επίσης πως η διεύθυνση IP σας δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ, ακόμα και η σύνδεση του VPN χαθεί.

Οι προχωρημένοι χρήστες θα χαρούν να μάθουν πως όλοι οι διακομιστές του Cyberghost έχουν ρυθμιστή προκειμένου να χειρίζονται πολλαπλά πρωτόκολλα VPN — OpenVPN, iKEv2, L2TP/IPsec και PPTP. η κίνηση στο διαδίκτυο σφραγίζεται καλά με κρυπτογράφηση AES 256-bit, αφήνοντας αποκλειστικά μακριά τους διαφημιστές, την κυβέρνηση, τους παρόχους διαδικτύου, τους hacker και οποιονδήποτε άλλο θα μπορούσε να έχει οφέλη σε βάρος σας. Το Cyberghost επιτρέπει το split tunneling ολόκληρων εφαρμογών. Η συγκεκριμένη λειτουργία σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές συνδέονται στο VPN αντί για την κανονική σας σύνδεσης στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, συνδεθείτε μέσω του VPN ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή της τράπεζας ή του PayPal και τη βασική σύνδεση στο διαδίκτυο όταν χρησιμοποιείτε λιγότερο ευαίσθητες εφαρμογές..

Το Cyberghost έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τους κυβερνοεγκληματίες που κρύβονται πίσω από δημόσια δίκτυα Wi-Fi, Έτοιμοι να υποκλέψουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα — διευθύνσεις email, κωδικούς πρόσβασης λογαριασμών, τραπεζικές πληροφορίες και άλλα πολύτιμα δεδομένα. Η Αυτόματη Προστασία Wi-Fi του Cyberghost έχει σχεδιαστεί Με σκοπό να Αποτρέπει αυτές τις απειλές. μία σύνδεση VPN εγκαθίσταται αυτόματα όταν συνδέεστε σε κάποιο μη ασφαλές δίκτυο σε αεροδρόμια, καφετέριες, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και εστιατόρια. όλες οι συνδρομές, επίσης, διαθέτουν δωρεάν το CyberGhost ID Guard για την προστασία της ταυτότητας σας και την Προστασία Ιδιωτικότητας του CyberGhost Guard. Το πρώτο σας ενημερώνει Εάν διεύθυνση του email σας ανιχνευτή σε μία πιθανή παραβίαση δεδομένων, ενώ το τελευταίο περιορίζει τη συλλογή δεδομένων από τη Microsoft. όλα αυτά τα μέτρα σκοπό έχουν την προστασία σας από χάκερ, από συστήματα παρακολούθησης, από κακόβουλο λογισμικό και άλλες επιθέσεις στο διαδίκτυο.

Δίκτυο Διακομιστών

Αποκτήστε πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους, εφαρμογές και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες οπουδήποτε στον κόσμο, με πάνω από 7300 γρήγορος διακομιστές σε περισσότερες από 91 χώρες. Πολλοί από τους διακομιστές αυτούς έχουν βελτιστοποιηθεί για τη λήψη μεγάλων αρχείων και τη διατήρηση υψηλών ταχυτήτων στο gaming.

Ταχύτητα και Αξιοπιστία

Είναι εκνευριστικό όταν προσπαθείτε να παίξετε ένα παιχνίδι online, αναλαμβάνετε συνεχώς σφάλματα " διακοπής σύνδεσης". Ευτυχώς, είναι μάλλον απίθανο να αντιμετωπίσετε τέτοια κολλήματα και χαμηλές ταχύτητες όταν συνδέεστε και χρησιμοποιείται το Cyberghost VPN. δοκιμάσαμε το συγκεκριμένο VPN πραγματοποιώντας σύνδεση σε πολλαπλούς διακομιστές στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη, στον Καναδά και στην Ασία. έχοντας ως βάση μία ταχύτητα 100Mbps, οι ταχύτητες λήψης του CyberGhost έφτασαν κατά μέσο όρο τα 50-80Mbps. είναι γρήγορο, ιδίως για τον μέσο χρήστη.

Σύγκριση Πλατφορμών και Συσκευών

Απολαύστε εκπληκτικά γρήγορη ταχύτητα και απεριόριστο ευρωζώνης σε όλες σας τις συσκευές — Windows, macOS, Android, iOS, Linux, κονσόλες παιχνιδιών ή ακόμα και routers. διαθέτει Επίσης επέκτασης φυλλομετρητών για Chrome και Mozilla Firefox. Το Cyberghost σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα από μία υπηρεσία VPN που καλύπτει όλες τις συσκευές στο νοικοκυριό σας.

Τιμές

Το Cyberghost προσφέρει εξαιρετική αξία στα χρήματά που δίνετε μακροπρόθεσμα στις συνδρομές σας. παρότι μηνιαία συνδρομή είναι αρκετά ακριβή με $12,99 ανά μήνα, πέφτεις στα $6,39/μήνα στην περίπτωση της εξάμηνης συνδρομής. Όταν πραγματοποιείτε κάποια συνδρομή διετίας, οι τιμές πέφτουν ακόμα περισσότερο σε μόλις $2,35/μήνα. επισκεφθείτε το σύνδεσμο μας και πάρτε έκπτωση 83% συν δύο μήνες δωρεάν. σημειώστε πόση μηνιαία τους συνδρομή καλύπτεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών. τα υπόλοιπα προγράμματα συνδρομών περιλαμβάνουν εγγύηση 45 ημερών.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η εκτενής υποστήριξη του CyberGhost ξεκίνα με μία ενημερωτική και πρακτική λίστα οδηγών για το πώς μπορείτε να κάνετε διάφορα πράγματα κι άλλα χρήσιμα άρθρα. Μπορείτε να εντοπίσετε ζητήματα συνδεσιμότητα, Να επιλέξετε τους καλύτερους διακομιστές κλπ. ανακαλύψτε πώς να εγκαταστήσετε, να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία VPN σε κονσόλες παιχνιδιών, σε router και σε άλλες συσκευές. όλα τα προγράμματα συνδρομών του Cyberghost περιλαμβάνουν επίσης live υποστήριξη 24/7, που σημαίνει πως αν δεν μπορείτε να βρείτε άκρη με τους οδηγούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω live chat και email. Η εξυπηρέτηση πελατών του CyberGhost είναι διαθέσιμη σε αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, και ρουμανικά.
 
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ:X