Αποποίηση Ευθυνών Διαφήμισης

Παρουσίαση ExpressVPN

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ: Παρά την υψηλότερη από τον μέσο όρο τιμή του, το ExpressVPN υπερισχύει στον ανταγωνισμό με εξαιρετική απόδοση διακομιστών, αυστηρή δέσμευση στην ιδιωτικότητα, φανταστικές ταχύτητες και υποδειγηματική εξυπηρέτηση πελατών. Οι νέοι χρήστες VPN θα χαρούν με την καθαρή και εύκολη σε πλοήγηση διεπαφή, ενώ οι προχωρημένοι χρήστες θα λατρέψουν το πλήθος χαρακτηριστικών ασφαλείας και πρωτοκόλλων tunnelling. Εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη εμπειρία στο διαδίκτυο με μόλις ένα κλικ, σας λέμε πως η τιμή τοθυ ExpressVPN είναι κάτι περισσότερο από δικαιολογημένη.
👍 Πλεονεκτήματα:
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών
 • Ενσωματωμένο χαρακτηριστικό τεστ ταχύτητας
 • Πολύ γρήγοροι διακομιστές σε 94 χώρες
 • Ισχυρή ιδιωτικότητα και πρακτικές ασφάλειαςs
 • Χρησιμοποιεί διακομιστές αποθήκευσης δεδομένων μόνο στη RAM
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας και συνδέσεων
 • Έχει τη βάση του σε φιλική για την ιδιωτικότητα δικαιοδοσία
 • Ανεξάρτητοι έλεγχοι
 • Πολλαπλά πρωτόκολλα tunneling
 • Διακόπτης τερματισμού δικτύου και λετουργίες split-tunneling
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Χαμηλά ping και γενικές καθυστερήσεις για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού
 • Εξασφαλίζει ασφάλεια στα δημόσια Wi-Fi
 • Εύκολη σε χρήση διεπαφή
 • Μεγάλη ποικιλία υποστηριζόμενων πλατφορμών
 • Πλήθος από μεθόδους πληρωμών
 • Λειτουργεί σε Κίνα και σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 • 24/7 εξυπηρέτηση πελατών μέσω live chat και email
 • 30-ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
👎 Μειονεκτήματα:
 • Μόνο 5 ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών
 • Υψηλές τιμές
 • Δεν προσφέρει ταυτόχρονη χρήση 2 συνδέσεων
Λειτουργίες ασφάλειας και απορρήτου

Ένα από τα πρώτα πράγματα τα οποία εξετάζετε κάθε φορά που επιλέγετε κάποιο VPN είναι η δικαιοδοσία του. Για ποιον λόγο; Επειδή ορισμένες χώρες έχουν νόμους σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων που καθιστούν τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο προσβάσιμες από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Αυτό ουσιαστικά ακυρώνει τον σκοπό ύπαρξης ενός VPN, έτσι δεν είναι; Ευτυχώς, το ExpressVPN έχει την έδρα του στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους — μια υπεράκτια δικαιοδοσία η οποία είναι γνωστή για το πόσο φιλική είναι ως προς το απόρρητο. Δεν έχει νόμους διατήρησης δεδομένων και δεν αποτελεί μέρος οποιωνδήποτε διεθνών συμφωνιών κοινής χρήσης και επιτήρησης.

Οι δημιουργοί του ExpressVPN υποστηρίζουν επίσης ότι το λογισμικό δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής δραστηριότητας ή σύνδεσης των χρηστών. Αντιγράψαμε το ακόλουθο απόσπασμα από τη σελίδα της πολιτικής απορρήτου της εταιρείας:

"Δεν συλλέγουμε αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας, συμπεριλαμβανομένης της μη καταγραφής του ιστορικού περιήγησης, του προορισμού επισκεψιμότητας, του περιεχομένου των δεδομένων ή των αιτημάτων DNS. Επιπλέον, δεν αποθηκεύουμε ποτέ αρχεία καταγραφής σύνδεσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής της διεύθυνσης IP σας, της εξερχόμενης διεύθυνσης IP του VPN σας, κάποια χρονική σήμανση της σύνδεσης ή η διάρκεια της περιόδου σύνδεσης."

Η δέσμευση της εταιρείας όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής δοκιμάστηκε όταν οι διακομιστές της κατασχέθηκαν το 2017, μετά από έρευνα για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, Αντρέι Κάρλοφ. Οι τουρκικές αρχές ζήτησαν πρόσβαση σε αρχεία καταγραφής των συνδέσεων και της δραστηριότητας των χρηστών χωρίς επιτυχία, απλά και μόνο επειδή το ExpressVPN δεν διατηρούσε δεδομένα για να μπορεί να τα παραδόσει. Τραγικό, αλλά εδραίωσε επίσης τη φήμη της εταιρείας ως VPN που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το ExpressVPN δεν είναι καθόλου χαλαρό. Αρχικά, χρησιμοποιεί AES-256 — την ίδια κρυπτογράφηση που υιοθετήθηκε από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις για να κρατήσει κρυφές απόρρητες πληροφορίες. Δεύτερον, έχετε στη διάθεσή σας πολλά πρωτόκολλα tunelling: το νέο Lightway ανοιχτού κώδικα, το OpenVPN (UDP/TCP), το IKEv2 και το L2TP/IPsec. Σας φαίνονται όλα αυτά άκρως τεχνικά και ακατανόητα; Μην ανησυχείτε! Μπορείτε απλά να αφήσετε τα πάντα στο Αυτόματο και το ExpressVPN θα επιλέξει το καλύτερο πρωτόκολλο εκείνη τη στιγμή.

Τα πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά του Express VPN εγγυώνται πολλαπλά επίπεδα υποστήριξης. Αυτό περιλαμβάνει Διακόπτης Τερματισμού κλειδώματος δικτύου, split tunneling, ιδιωτικό DNS, επεκτάσεις φυλλομετρητών και Διαχείριση απειλών — μια δωρεάν δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύει από καταγραφείς δραστηριότητας, ενοχλητικές εφαρμογές και κακόβουλο λογισμικό. Το ExpressVPN ολοκληρώνει τα πάντα με όμορφο τρόπο, μεταβαίνοντας σε λειτουργία δίσκου RAM το 2019. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα σας διαγράφονται με κάθε επανεκκίνηση που πραγματοποιείτε, εξαλείφοντας τον κίνδυνο να πέσουν σε λάθος χέρια. Μόνο ελάχιστα άλλα VPN προσφέρουν κάτι αντίστοιχο, επομένως αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για το ExpressVPN.

Δίκτυο διακομιστή

Το ExpressVPN διαθέτει μεγάλη ποικιλία διακομιστών με 160 τοποθεσίες διακομιστών VPN σε 94 χώρες. Αυτοί οι διακομιστές είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Αμερική, την Ευρώπη, την Άπω ανατολή, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ταχύτητα και αξιοπιστία

Ο συνδυασμός υλισμικού και εικονικών διακομιστών, απεριόριστου εύρους ζώνης, ευρέως διαδεδομένων τοποθεσιών και του πρωτοκόλλου Lightway απέδωσε πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών ταχύτητας. Με βασική ταχύτητα 100 Mbps, ήμασταν σε θέση να παρακολουθούμε ταχύτητες κατά μέσο όρο 60 - 80 Mbps ενώ συνδεόμαστε σε διάφορους διακομιστές σε διαφορετικές περιοχές. Αυτό είναι υπέροχο, καθώς το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν παίζετε παιχνίδια ή όταν περιηγείστε στο διαδίκτυο είναι καθυστερήσεις και ανεπαρκείς συνδέσεις.

Συμβατές πλατφόρμες και συσκευές

Το ExpressVPN διαθέτει αντίστοιχο πρόγραμμα για κάθε πλατφόρμα. Είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών, με κονσόλες πολυμέσων και παιχνιδιών, με routers, με φυλλομετρητές, ακόμα και με ηλεκτρονικά προγράμματα ανάγνωσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα μόνο σε 5 συσκευές, αλλά δεν επιβάλλει όριο δεδομένων, ώστε να μπορείτε να κατεβάζετε, να σερφάρετε ή να παρακολουθείτε περιεχόμενο στο διαδίκτυο όσο θέλετε.

Τιμολόγηση

Το Express VPN προσφέρει αυτή τη στιγμή τρεις επιλογές χρέωσης: από μήνα σε μήνα, 6μηνη και 12μηνη. Όπως κάθε άλλο VPN, για όσο μεγαλύτερο διάστημα εγγραφείτε, τόσο πιο προσιτό γίνεται. Είναι αρκετά ακριβό όταν επιλέγετε τη χ΄ρεωση ανά μήνα, στα 12,95$, αλλά το ποσό αυτό πέφτει λίγο στα 9,99 $/μήνα όταν επιλέγετε αντίστοιχα 6μηνη συνδρομή. Εφόσον επιθυμείτε τη μεγαλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής, εγγραφείτε στο ετήσιο πρόγραμμα με 8,32$ το μήνα. Και οι τρεις επιλογές συνδρομής καλύπτονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών δίχως προβλήματα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό το οποίο ξεχωρίζει στο ExpressVPN είναι η 24ωρη ζωντανή συνομιλία live chat, καθώς και η υποστήριξη που προσφέρεται μέσω email. Δεν μιλάμε για bots και αυτόματες απαντήσεις. Μιλάμε για πραγματικούς ανθρώπους οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν με τις ρυθμίσεις, με αντιμετώπιση προβλημάτων, με ερωτήσεις χρέωσης και πολλά ακόμη. Από την εμπειρία μας, μπορούμε να πούμε πως μας πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να συνδεθούμε με έναν αντιπρόσωπο ζωντανής υποστήριξης μέσω του live chat. Αυτό σίγουρα πολύ προτιμότερο από αναζητήσεις σε έναν λαβύρινθο διαδικτυακών πόρων ή την αναμονή ημερών για μια απάντηση μέσω email!
 
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ:X