Αποποίηση Ευθυνών Διαφήμισης

Παρουσίαση ProtonVPN

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ: Το ProtonVPN σίγουρα ανταπεξέρχεται εύκολα στις απαιτήσεις σας εάν αναζητάτε κάποιο VPN με μεγάλη δέσμευση στην ιδιωτικότητα και στην ασφάλεια. Η φυσική υποδομή που διαθέτει δεν υστερεί πραγματικά σε τίποτα, διαθέτωντας ένα υπόγειο κέντρο δεδομένων και με τη μοναδική εγκατάσταση διπλών διακομιστών. Σίγουρα, δεν θα μπορούσατε να περιμένετε κάτι διαφορετικό από τους δημιουργούς του ProtonMail! Ανοιχτού κώδικά και με την πραγματοποίηση ανεξάρτητων ελέγχων, ανακαλύψτε πως αυτή η Ελβετική εταιρεία ασφαλείας αλλάζει το σκηνικό των VPN.
👍 Πλεονεκτήματα:
 • Έδρα στην Ελβετία, που είναι γνωστή για την ισχυρή ιδιωτικότητα των δεδομένων και προστασία
 • Ισχυρά πρωτόκολλά ασφάλειας — WireGuard, OpenVPN, IKEv2, PPTP και L2TP.
 • Πολυάριθμα προηγμένα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκει κανείς εύκολα σε άλλα VPN
 • Ασφαλές δίκτυο Κεντρικών διακομιστών
 • Ζωρίς διαρροές, μηδενικές καταγραφές
 • Ανεξάρτητος έλεγχος
 • Έως και 10 Gbps συνδέσεις υψηλής ταχύτητας
 • Διαθέτει λειτουργία μπλοκαρίσματος διαφημίσεων για διαφημίσεις, κακόβουλο λογισμικό, καταγραφείς και spyware
 • Ανοιχτού κώδικα εφαρμογές για Windows, macOS, Android, iPhone/iPad, Linux και Chromebook
 • Υποστηρίζει ποικιλία από routers — Invizbox, AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT, pfSense, Tomato router (legacy), FreshTomato, Vilfo και άλλα
👎 Μειονεκτήματα:
 • Μεγαλύτερη ιδιωτικότητα από τα περισσότερα VPN στη λίστα μας
 • Η κλιμακωτή χρέωση μπερδεύει κάπως
 • Μικρό δίκτυο διακομιστών
 • Δεν υπάρχει εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου ή live chat
Χαρακτηριστικά Ασφαλείας και Ιδιωτικότητας

Τα περισσότερα VPNs που έχουμε δοκιμάσει χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου, συνεπώς το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει και αντικείμενο υπερηφάνειας πλέον. Η υποδομή του ProtonVPN, ωστόσο, είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Σίγουρα, χρησιμοποιεί την ίδια κρυπτογράφηση AES-256 και πρωτόκολλα όπως τα OpenVPN, IKEv2 και WireGuard, ενώ υπάρχει και η λειτουργία του Διακόπτη Τερματισμού (Kill Switch), πολιτική κατά της καταγραφής αρχείων ιστορικού και Προστασία Διαρροής DNS. Κάπου εδώ, όμως, τελειώνουν οι ομοιότητες.

Καταρχάς, το ProtonVPN περνάω όλη την κίνηση του διαδικτύου μέσω κάποιας προσωρινής μνήμης σε ιδιόκτητους διακομιστές, για την προστασία της σύνδεσής σας από χάκερ, παραβιάσεις δεδομένων και άλλες επιθέσεις σε δίκτυα. Δεν πρόκειται απλά για συνηθισμένους διακομιστές VPN. Το δίκτυο των διακομιστών Secure Core του ProtonVPN είναι θαμμένο βαθιά σε μία υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Πού βρίσκεται αυτή η εγκατάσταση; Χίλια μέτρα κάτω από τις ελβετικές Άλπεις – εάν αυτό δεν αποτελεί το καλύτερο Μετρό για την φυσική ασφάλεια, τότε ποιο άλλο Θα μπορούσε να είναι;

Μιλώντας για τις ελβετικές Άλπεις, δεδομένου πως το ProtonVPN έχει την έδρα τους Ελβετία, Δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τον πάροχο των υπηρεσιών διαδικτύου σας, με κυβερνητικές υπηρεσίες, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και παρόχους email για την κοινοποίηση των πληροφοριών των χρηστών. Οι εφαρμογές είναι επίσης 100% Ανοικτού κώδικα και ελέγχονται από ανεξάρτητους φορείς, πράγμα που σημαίνει πως γνωρίζετε ότι η εταιρεία δεν σας κρύβει κάτι. δεν τελειώνουν όμως τα πράγματα εδώ. Το λογισμικό παρέχει αυξημένη προστασία από την παρακολούθηση με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Tor over VPN: Για να πραγματοποιείτε τις περιηγήσεις σας το dark web με μεγαλύτερη ασφάλεια, το ProtonVPN διαθέτει τηγανίσω ματωμένη λειτουργεί Tor over VPN. Αυτή πέρνα ουσιαστικά τα δεδομένα σας μέσα από διάφορους τυχαίους κόμβους, κάνοντας σχεδόν αδύνατο τον εντοπισμό των δραστηριοτήτων σας και τη συσχέτιση τους με την διεύθυνση IP σας.

Ευθεία Μυστικότητα (Forward Secrecy): Προστατεύει τα online μηνύματα σας και τις συζητήσεις από τα μάτια των αδιάκριτων. η συγκεκριμένη δυσλειτουργία δημιουργεί ένα νέο κλειδί κρυπτογράφησης για το κάθε μήνυμα, για τις κλήσεις, Για τις σελίδες που φορτώνονται, κάνοντας πολύ πιο δύσκολη τη δουλειά οποιουδήποτε επιθυμεί να παρακολουθήσει τις online συνομιλίες σας.

Επιταχυντής VPN: Μέσω Τις χρήσεις επεξεργαστώ με πολλαπλούς πυρήνες και περιορίζοντας Τις καθυστερήσεις και την συμφόρηση TCP, το ProtonVPN έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τη σύνδεσή σας έως και 400%. Έχετε κατά νου ότι αυτό γίνεται κατά βάση όταν συνδέεστε σε κάποιον απόμακρο γεωγραφικά διακομιστή. Όταν συνδέστε σε κάποιο γειτονικό διακομιστή, τα πλεονεκτήματα ενδέχεται να μην είναι τόσο ευδιάκριτα..

Μπλοκάρισμα Διαφημίσεων (NetShield): Σταματά τις διαφημίσεις, το κακόβουλο λογισμικό, το spyware και τους οποίους καταγραφής δεδομένων, κάνοντας την καθημερινή σας περιήγηση πιο γρήγορη, ασφαλή και χωρίς διαφημίσεις.

Δίκτυο Διακομιστών

Το ProtonVPN διαθέτει ένα σχετικά μικρό δίκτυο με μόλις 1.429 διακομιστές σε 61 χώρες. Αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει, ωστόσο. Ούτως ή άλλως πολλοί από τους διακομιστές των τιτάνων της αγοράς ε΄ναι εικονικοί, έτσι ώστε τα νούμερα να δείχνουν μεγαλύτερα. Αυτό που λείπει στο ProtonVPN lαπό πλευράς ποσότητας, το έχει από πλευράς ποιότητας. Οι διακομιστές του ProtonVPN Plus δεν είναι απλά εξαιρετικά ρυθμισμένοι για παιχνίδια και λήψεις μεγάλων αρχείων, αλλά προσφέρουν επίσης τις υψηλότερες ταχύτητες σε VPN, με έως και 10 Gbps συνδέσεις στις περισσότερες τοποθεσίες.

Ταχύτητα και Αξιοπιστία

Με τη χρήση ενός VPN, μπορείτε να περιμένετε μία επιβράδυνση της ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο κατά 10-20%. Η σύνδεση μας συνήθως είναι 100 Mbps, πράγμα το οποίο σημαίνει πως η ενεργοποίηση του ProtonVPN θα πρέπει να μας οδηγεί περίπου σε 80-90 Mbps. Δοκιμάσαμε το ProtonVPN προκειμένου να δούμε τα νούμερα αυτά και πρακτικά. η σύνδεση σε κοντινούς διακομιστές αύξησε την ταχύτητα μας κατά 5%. Από την άλλη πλευρά, ήταν 22% πιο αργή σε πιο μακρινούς διακομιστές. Το ποσοστό είναι λίγο μεγαλύτερο από το αναμενόμενο 20% της μέγιστης πτώσεις της ταχύτητας, ωστόσο, καταφέραμε και πάλι να παίξουμε παιχνίδια με πολλούς παίκτες χωρίς το οποιοδήποτε ουσιαστικό ζήτημα.

Συμβατές Πλατφόρμες και Συσκευές

Διατηρήστε Όλες αυτές τις συσκευές ασφαλείς, στο σπίτι ή έξω. Το ProtonVPN διαθέτει Ανοικτού κώδικα εφαρμογές για Windows, macOS, Android, iPhone/iPad, Linux, και Chromebook. Σας δίνεται Επίσης η δυνατότητα να προστατεύσετε ολόκληρο το νοικοκυριό σας, Με την εγκατάσταση του ProtonVPN στο router σας! Είναι συμβατό με Invizbox, AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT, pfSense, Tomato router (legacy), FreshTomato, Vilfo ή οποιοδήποτε άλλο router υποστηρίζει τα OpenVPN ή IKEv2 ακόμα και ως "τερματιοκός" Υπολογιστής.

Τιμές

Το ProtonVPN διαθέτει μία κλιμακωτή διαμόρφωση τιμών με άλλα τρία επίπεδα πάνω από τι προσφερόμενη δωρεάν έκδοση: Basic, Plus και Visionary:

Να πως διαμορφώνονται τα πράγματα ανά πακέτο:

Basic:
• 350+ διακομιστές σε 40+ χώρες
• 2 συνδέσεις VPN
• Υψηλή ταχύτητα
• Αυστηρή πολιτική κατά των καταγραφών αρχείων ιστορικού
• Μπλοκάρισμα διαφημίσεων (NetShield)

Plus:
• 300+ διακομιστές σε 61 χώρες
• 10 συνδέσεις VPN
• Τη υψηλότερη ταχύτητα (έως και 10 Gbps)
• Αυστηρή πολιτική κατά των καταγραφών
• Μπλοκάρισμα διαφημίσεων (NetShield)
• Ασφαλή Πυρήνα VPN
• Tor over VPN

Visionary:
• Όλες τις λειτουργίες της συνδρομής Plus
• Λογαριασμό ProtonMail Visionary account

Οι τιμές κυμαίνονται για κάθε συνδρομή στα $4-24/μήνα με 20% έκπτωση στο ετήσιο πακέτο. Πραγματικά, η Ελβετική ασφάλεια Δεν είναι καθόλου φθηνή, καθώς, καθώς το ProtonVPN μπορούμε να πούμε πως συγκαταλέγεται στα ακριβά προγράμματα της παγκόσμιας αγοράς των VPN. Σε κάθε περίπτωση, εάν πιστεύετε πως η υπηρεσία δεν είναι κατάλληλη για εσάς, Μπορείτε να πάρετε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αρχική ημερομηνία της αγοράς,

Εξυπηρέτηση Πελατών

Για την τιμή του, θα πίστευε κανείς πως το ProtonVPN θα προσέφερε πραγματικά πολύ καλή εξυπηρέτηση. Τουλάχιστον η υπηρεσία θα διέθετε live chat για την υποστήριξη των πελατών. Δυστυχώς, υπάρχει μόνο ένας τρόπος επικοινωνίας με την ομάδα υποστήριξης του ProtonVPN. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αίτημα υποστήριξης, στέλνοντας ένα email στο contact@protonvpn.com. Έχοντας αυτά κατά νου, όταν στείλαμε μία ερώτηση μέσω της διαδικτυακής φόρμας, πήραμε μία απάντηση εντός λίγων μόλις ωρών. η απάντηση ήταν καθαρή, λεπτομερής και ήδη ιδιαίτερα χρήσιμη! Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε λίγες ώρες, ίσως να θελήσετε να ρίξετε μία ματιά στη σελίδα του κέντρου υποστήριξης. δεν υπάρχουν εκεί πάρα πολλά, αλλά θα βρείτε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν την λήψη και εγκατάσταση, η πρόσβαση στο περιεχόμενο, τις πληρωμές, την επίλυση διαφόρων τεχνικών ζητημάτων και πολλά άλλα.
 
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ:X